Tusen trädgårdar 2018

Den 1 juli 2018 kl. 11:00-15:00 går Tusen Trädgårdar av stapeln.

Koloniföreningen är anmäld och nu behöver styrelsen få in intresseanmälningar från er kolonister som vill visa upp er trädgård. Det finns absolut INGA krav på en perfekt trädgård – utan detta handlar om att träffa andra trädgårdsintresserade.

Ni anmäler er till Mårten Berglund via mail: vattenstorm@gmail.com. Ange namn och stugnummer. Du samtycker då också till att ditt namn förs vidare till vår samarbetspartner Studiefrämjandet då de behöver ha namn på deltagare.

Ni som deltar kommer att få en vimpel eller liknande så att ni kan markera ut er trädgård så att besökarna går in till rätt kolonister. Ni avgör själva om ni är vid kolonilotten hela tiden 11-15 eller delar av tiden. Mårten kommer också göra anslag vid parkeringarna där riktlinjer till besökare tydligt framgår.

Vi hoppas att ni är många kolonister som tar chansen nu och visar upp koloniträdgården och att vi tillsammans sprider intresset för odling, trädgård och kolonirörelsen till trädgårdsintresserade besökare.

Mer info finns på: http://www.tradgardsriket.se/tusen-tradgardar-2018/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *