Säsongens första dialogkväll

Ikväll var det säsongens första dialogkväll ute vid ladan. Dialogkvällarna är ett sätt för medlemmar att direkt ha kommunikation med styrelsen i föreningen. Här kommer ett axplock av det som togs upp under kvällen och som kan vara av värde för er övriga medlemmar i föreningen:
 
– Ett nytt fönster är nu monterat på ladan på väggen som vetter ut mot ängarna. Det har skapat fint ljus i lokalen. Ett stort tack till er som monterat in detta. Det finns även planer på att montera en TV som kan användas av medlemmarna under säsongen.
 
– Förslag lyftes om att komplettera arbetsgrupperna med en grupp för studiecirklar och en för miljö. Inget beslut kring detta fattades på mötet men om någon är intresserade så hör av er till någon ur styrelsen. De som ännu inte anmält sig till någon grupp kan göra detta vid ladan eller höra av sig till sekreterare Maria R.
 
– En påminnelse om att vi alla har ett ansvar för att hålla efter på toaletterna. Städningen sköts bra men det är viktigt att vi alla håller efter så gott det går mellan städningarna.
 
– En kolonist lyfte att någon använt deras tunna för trädgårdsavfall efter det att den ställts upp för tömning. Detta är såklart inte OK om man inte först stämt av med den som äger tunnan.
 
– Styrelsen påminner om att det vid toalettbyggnaden sitter en låda där man som medlem kan lämna förslag till styrelsen. Denna kontrolleras regelbundet av ordförande.
 
Kommande träffar är planerade till 3 juli, 7 augusti samt 4 september. Väl mött!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *