Välkommen till Järvstaängarna koloniförening i Gävle

Du har nu kommit till hemsidan för Järvstaängarnas koloniförening i Gävle. På sidan hittar du all information du behöver om föreningen. Du navigerar med hjälp av länkarna under bilden ovan.

VIKTIG INFORMATION

Vatten kommer att sättas på den 23 april 2022 Kl. 11:00, när vatten sätts på ska alla kranar stängas av. Kom ihåg att täcka för vattenposterna för att minska risken för att frysa om det blir någon kall natt framåt!


För att ytterligare förenkla för er som vill följa vad som händer och sker ute på koloniområdet vad gäller t.ex. evenemang har en facebook sida skapats. Ni hittar den på: https://www.facebook.com/jarvstaangarna .

Facebook_Vector_Logo_Hd_02

Välkommen att gilla sidan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.